Rántott hús borsópürével
A csirkemell filéket felszeleteljük, majd kissé besózzuk. Előkészítjük a panírt - ehhez Norbi lisztet, tojást és darált puffasztott rizst használunk fel. A puffasztott rizst Chopperben apróra daráljuk, ez lesz a “morzsa”. A csirkemelleket lisztbe, tojásba, majd a “morzsába” forgatjuk, vékonyan kiolajozott Jénai tálba vagy pedig sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. A tetejét is óvatosan meglocsoljuk olajjal, majd alufóliával befedjük.
200°C-ra előmelegített sütőbe tesszük, kb. 20 percig pároljuk, majd a fóliát levéve még 20 percig ropogósra sütjük.*
A borsópüréhez a borsót puhára pároljuk, majd Chopperbe zúdítjuk. Natúr joghurttal, fokhagymával, kis mustárral, borssal, sóval, pár csepp édesítőszerrel, kevés cukormentes majonézzel tuningoljuk.
*Mivel már többször használtuk ezt a receptet, menet közben rájöttünk, hogy a húst nem szabad forgatni, mert a panír lecsúszik róla. Így is tökéletesen átsül, s mindkét fele ropogós lesz. :)
Jó étvágyat! :)
Vicza
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlünk a Kókuszkertben, ahol nem kell lemondanod az evés élvezetéről!
A névjegyünkben bővebb leírást olvashatsz arról, miért is indítottuk útjára ezt az oldalt. :)
Itt mindent megtalálsz, ha érdekel az egészséges étkezés vagy felesleges kilóktól szeretnél megszabadulni, de akkor is jó helyen jársz, ha gluténérzékeny vagy, vagy éppen gyúrsz.. :)
Addig is, mi gyúrjuk Neked a tésztát a konyhában! ;)
>> TOVÁBB



Népszerű bejegyzések
-
Hozzávalók - csirkemell filé - tojás - kukoricadara+kukoricapehel y - olaj - só, bors, kakukkfű, fokhagyma Saláta - lilakápo...
-
Hozzávalók - 25 dkg túró - 3-4 ek. Dia-Wellness 1:4 Cukorhelyettesítő - pár csepp vanília aroma - 10 dkg eper - 2-3 ek. cukormentes ...
-
>> lowcarb, gluténmentes << Sziasztok! Tegnap ettünk volna valami édeset, valami klasszikusat fitt változatban, ami meg...
Üzemeltető: Blogger.
Archívum
- augusztus 2015 (1)
- július 2015 (4)
- június 2015 (24)
- május 2015 (11)
- április 2015 (16)
- március 2015 (11)
Feliratkozás
Értesülj a legfrissebb receptekről, bejegyzésekről e-mailben is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése