Ropogós csirkecomb párolt zöldséggel


A csirkecombokat a következő pácba forgatjuk: só, bors, majoránna, mustár, citromlé, csipet fahéj, 1 kk. erőspista, olívaolaj. Ebben a keverékben fél órát állni hagyjuk.
Közben megpároljuk a zöldségeket (brokkoli, borsó, sárgarépa), majd serpenyőbe dobjuk, kevés vajon ropogósra pirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
A csirkecombokat ezután Jénaiba fektetjük, vékonyan meglocsoljuk olívaolajjal, alufóliával lefedjük és kb. fél órát pároljuk, majd az alufóliát levéve még 10 percig, magas hőfokon pirosra sütjük.

Klasszikus, egyszerű, finom. Jó étvágyat! :)

Vicza 

Unknown

Vicza & Tina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése