Almás-diós kevert


Hozzávalók
- 4-5 db alma
- 1 cs.puding (cukormentes)
- fél citrom leve
- 4 egész tojás
- pici só
- fahéj
- 1-1,5 ek. Zero
- fél csomag sütőpor
- 10 ek. darált dió

Az almát lereszeltem, meglocsoltam citromlével, megszórtam fél cs. pudingporral(felszívta a levét).
A tojást, zerot, sót, fahéjat, sütőport, maradék pudingot és a diót összekutyultam, majd hozzáadtam a reszelt almát. Kivajazott, liszttel megszórt hőálló porcelánban sütöttem.Nem melegítettem elő a sütőt, mert a porcelán nem bírja, de így is tökéletesen megsült. Kb. 200 fokon 10 percig, majd 10-15 percig 150 fokon sütöttem. Pille könnyű lett :)

Unknown

Vicza & Tina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése