Hozzávalók
Piskóta:
- 4 egész tojás
- 1 ek. Zero
- 4 ek. őrölt dió
- 1 kk. sütőpor
- 1 kk. cinnamon sweet
Töltelék alsó réteg:
- 5 db. alma
- 2 cs. tejszín ízű pudingpor (cukormentes)
- 3 dl. víz
- citromlé
- fahéj
- 1 ek. Zero
Töltelék felső réteg:
- 2 cs. vaníliás pudingpor
- 7 dl. tej
- 1 ek. Zero
- 1 ek. Cinnamon Sweet
Díszítés:
- Tejszín
- Zero
Az alsó réteghez az almát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, a citromlével, fahéjjal, Zeroval és 1,5 dl vízzel 5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, pépesítjük, majd visszatéve a tűzre, felfőzzük a 2 cs. pudingporral, amit szintén 1,5 dl vízben kikevertünk. Hagyjuk kihűlni.
A második réteghez a vaníliás pudingot sűrűre főzzük a 7 dl tejjel, Zeroval és Cinnamon Sweettel. Szintén hűlni hagyjuk.
A piskótát a hozzávalókkal elkészítjük a szokásos módon. :)
Ha a piskóta is kihűlt, megkenjük az almás töltelékkel, majd a vaníliással is. Végül ízlés szerint Zero cukros tejszínnel és fahéjjal díszítjük.
Próbáljátok ki, fincsi... ;)
Vicza
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése