Cseresznyés-barackos morzsasüti

>> lowcarb <<


Este a PaprikaTV-n Martha Stewart egyik egyszerű receptje felkeltette az érdeklődésünket. Ma úgy döntöttünk, el is készítjük, hiszen gyümölcs, vaj és liszt mindig van itthon! Próbáljátok ki Ti is! :)

Hozzávalók
- 4 ek. Update1 Master Mix, 4 ek. teljes kiőrlésű rozslist
- 2 ek. Update1 Zero cukor
- 15 dkg vaj
- 5-6 db barack
- cseresznye
- fahéj

A barackot meghámozzuk, cikkekre szeljük, a cseresznyével együtt egy kivajazott, hőálló tálba rétegezzük. A liszteket a Zeróval, fahéjjal, vajjal összemorzsoljuk és a gyümölcsökre szórjuk. 190 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig, majd 160 fokon további 15 percig sütjük.
A gyümölcs levet ereszt, a morzsa beszívja, a teteje pedig finom ropogósra pirul.

Tejszínhabbal tálaljuk. :)
 


Unknown

Vicza & Tina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése