Tisztíts meg 4 nagyobb fej champion gombát, vájd ki a közepüket. Darálj le 20 dkg párizsit, 1 kis fej vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, ízesítsd egy kis cukormentes mustárral, sóval, borssal és keverd össze 1 egész tojással. Ezzel a masszával töltsd meg a gombafejeket. Fektesd őket egy kevés olajjal kikent Jénaiba, majd alufóliával letakarva párold közepes hőfokon 10-15 percig. Aztán az alufóliát levéve reszelj rájuk kevés zsírszegény sajtot és pirítsd további 10 percig őket.
Közben főzz meg 4 tojást, ha kihűlt, vágd kockákra és készíts hozzá majonézes mártást. Ehhez használj light majonézt, natúr joghurtot, pici sót, édesítőszert, kevés citromlevet, mustárt, borsot.
Tálald paradicsommal két személyre.
Jó étvágyat! :)
Vicza
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése