Mustáros grillezett csirkemell idei borsópürével


Hozzávalók
- csirkemell filé
- mustár, Steviás ketchup
- só, bors, kakukkfű

Borsópüré
- friss borsó
- sárgarépa
- fokhagyma
- natúr joghurt
- só, bors, szerecsendió
- kevés édesítőszer
- pár csepp citromlé

A csirkemelleket befűszerezzük, átforgatjuk mustár és ketchup keverékében, majd grillserpenyőben kisütjük. Közben a borsót a sárgarépával annyi sós vízben pároljuk, amennyi ellepi. Leszűrjük, hozzászeleteljük a fokhagymát, ízesítjük a fűszerekkel, ezután botmixerrel pürésítjük. Végül hozzákeverjük a natúr joghurtot.

Krumplipüré helyett tökéletes köret bármilyen hús mellé. :)

Unknown

Vicza & Tina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése