Zabpelyhes sajtos-túrós töltött csirkecombok



>> gyúrós, gluténmentes, lowcarb <<

Hozzávalók
- 6 egész csirkecomb
- só, bors, natúr szárnyas fűszerkeverék
- kókuszolaj

Töltelék
- 3-4 ek. zabpehely (gluténmentes változat)
- 2 db tojás
- 30 dkg túró
- 1 kis fej vöröshagyma reszelve
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- só, bors, kömény, kakukkfű
- 10 dkg reszelt sajt


  

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, a töltelékhez valókat összegyúrjuk.
A combok bőrét ujjunkkal fellazítjuk és tömören alányomkodjuk a tölteléket.
Kókuszolajjal kikent jénaiba vagy tepsibe fektetjük őket és a combokat is vékonyan átkenjük.



 
Rászórjuk a szárnyas fűszerkeveréket, alufóliával lefedjük és közepes hőfokon kb. 45 percig sütjük. Végül a fóliát eltávolítjuk és magasabb hőfokon még kb. 20 percig ropogósra pirítjuk.

Gyúrósoknak kukoricás rizzsel, diétázóknak salátával tálaljuk.

Szerintünk isteni finom... :)
Jó étvágyat!

Unknown

Vicza & Tina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése